Voorstellen Kinderdagverblijf Om de Hoek

Hoi allemaal,

Ik ben Whitney Beekmans en woon in Empel met mijn vriend en 2 kinderen Benjamin & Suzanne. Ik ben pedagogisch medewerker bij Om De Hoek. Vanaf de opening ben ik een vast gezicht bij kinderopvang Om De Hoek. Het verzorgen en helpen ontwikkelen van kinderen is altijd mijn passie geweest. Ik geniet dagelijks van alle gezellige gesprekjes, dikke knuffels, activiteiten en alle andere leuke dingen die ik meemaak met kinderen. Creatief bezig zijn zit in mijn bloed. Elke dag proberen we er een feestje van te maken!

Met veel plezier zorg ik voor jullie kinderen bij de Bezige Bijtjes! Als er vragen zijn, stel ze gerust!

Mijn naam is Yvonne Bouleij en ik woon, samen met mijn man, zo’n beetje om de hoek bij Om De Hoek in Rosmalen. Ik ben al 28 jaar werkzaam in de kinderopvang, zowel als gastouder als op het kinderdagverblijf.

Het geeft me nog altijd veel plezier om met de kinderen te knutselen, spelen en knuffelen en ze te helpen opgroeien tot zelfstandige mensjes die zich heerlijk op hun gemak voelen in hun eigen mini-samenleving. Ik vind het fijn dat ik daar als pedagogisch medewerker in mag bijdragen.

Hoi!,

Mijn naam is Lisa Huisman en ik woon met mijn vriend en 2 kids in Sint Michielsgestel. De afgelopen 12 jaar heb ik binnen de gehandicaptenzorg gewerkt en sinds april van dit jaar (2022) mag ik het team van kinderdagverblijf Om De Hoek versterken.

Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen aan de interesses van het kind in een omgeving waar ze zich veilig voelen.

Tot ziens bij Kinderdagverblijf Om de Hoek

Hoi allemaal,

Mijn naam is Anouk en ben sinds eind oktober (2022) werkzaam bij Om De Hoek. Na het afronden van mijn opleiding pedagogisch medewerker wilde ik graag gaan werken om zo nog meer ervaring op te doen.

Ook vind ik het leuk om met de kindjes bezig te zijn en ze te helpen ontwikkelen op hun eigen manier en tempo.

Ik vind het een fijne sfeer hebben bij Om De Hoek en ben erg enthousiast om de kinderen en de ouders te leren kennen en een gezellig praatje te maken.

Ik zie jullie graag op het kinderdagverblijf!