Categories: NieuwsBy Published On: oktober 11th, 2023
Categories: Nieuws

By Matthijs Verkuil

Delen mag

Een Eigen Karakter

Wat ons onderscheidt van andere kinderopvangorganisaties is ons eigen karakter. We hebben onze eigen visie op kinderopvang en we denken vanuit de ouders. Bij Om de Hoek geloven we dat ouders en kinderen de drijvende kracht zijn achter ons succes. We werken nauw samen met ouders om te zorgen dat de opvang perfect aansluit bij de behoeften van elk kind.

Vernieuwende Kijk op Kinderopvang

In de regio Rosmalen en Den Bosch bieden we een vernieuwende kijk op kinderopvang. We willen niet gewoon ‘nog een kinderopvang’ zijn. Onze benadering is anders dan die van grotere organisaties. We streven ernaar om een betrokken, familie-achtige sfeer te creëren waar kinderen zich echt thuis voelen.

Onze Locaties

Met twee geweldige locaties bieden we keuzemogelijkheden voor ouders. In Rosmalen bevinden we ons letterlijk om de hoek van de Groote Wielen, de Overlaet, Hondsberg en het Rosmalen centrum. In Den Bosch bevindt onze nieuwe kinderopvanglocatie op randje Maaspoort en Empel zich in een groene omgeving met een grote tuin en tal van activiteiten.

Kleinschalig en Flexibel

Bij Om de Hoek zijn we kleinschalig en flexibel. We hebben bewust gekozen voor kleinschalige opvang om persoonlijke aandacht en betrokkenheid te waarborgen. Bovendien zijn we flexibel als het gaat om de behoeften van ouders. We begrijpen dat het leven soms onvoorspelbaar is, en we proberen ouders zo goed mogelijk te ondersteunen.

Samen Spelen en Ontdekken

Onze kinderopvang is meer dan alleen een plek om te verblijven. Het is een plek waar kinderen spelen, ontdekken, ontwikkelen en groeien. We stimuleren kinderen om nieuwe dingen te leren en vooral om plezier te hebben.

Bij Kinderdagverblijf Om de Hoek willen we ouders en kinderen een warme, betrokken gemeenschap bieden waarin iedereen zich gewaardeerd en thuis voelt. We kijken ernaar uit om samen met jou en je kind te groeien en te spelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een rondleiding bij een van onze locaties. We heten je van harte welkom bij Kinderdagverblijf Om de Hoek!

Blijf op de hoogte

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief