Categories: NieuwsBy Published On: januari 26th, 2022
Categories: Nieuws

By Matthijs Verkuil

Delen mag

Opening nieuw kinderdagverblijf in Rosmalen

Denise Bakker staat aan het begin van een nieuwe uitdaging, de opening van een nieuw kinderdagverblijf in Rosmalen. “We hebben plaats voor maximaal 16 kinderen, onze medewerkers zijn gediplomeerd, ervaren, flexibel en staan van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 18.30 uur voor u klaar om uw kind te begeleiden. De ruimte in Kindcentrum Den Krommenhoek hebben we helemaal opgefrist en alle materialen en ook het speelgoed zijn nieuw.”

Kleinschaligheid kinderopvang Rosmalen

Door de kleinschaligheid is er veel aandacht voor uw kind. Denise: “We hebben zowel binnen als buiten vele mogelijkheden om kinderen te laten spelen en te ontdekken. Want vanaf februari maakt het kinderdagverblijf ook gebruik van de vernieuwde tuin, deze groene omgeving is perfect voor kinderen om te spelen en te genieten van de natuur. Elke 6 weken bieden we een nieuw thema aan hierbij is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Als ouder krijg je dagelijks nieuws over je kind. In samenwerking met de basisschool zijn er workshops mogelijk en bieden we sportactiviteiten aan in de eigen gymzaal van het kindcentrum”.

Unesco label

Het kindcentrum en dus ook het kinderdagverblijf werkt met een Unesco label. Vier pijlers worden hierin gevolgd. Het wereldburgerschap, mensenrechten en vrede, intercultureel leren en duurzame ontwikkeling. Een mooie stap voorwaarts in de ontwikkeling van kinderen.

 

Op dit moment is het nog mogelijk om uw kind in te schrijven voor dit nieuwe kinderdagverblijf. Ook tijdens de schoolvakanties is ‘OM DE HOEK’ geopend. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom en kunnen desgewenst vanaf hun vierde levensjaar doorstromen in Kindcentrum Den Krommenhoek. De mensen van kinderdagverblijf OM DE HOEK staan in de startblokken om uw kind te ontvangen en veel kwaliteit te leveren op deze kleine gezellige school. Voor meer informatie en een rondleiding kunt u bellen met 06.31677474.

Kinderdagverblijf OM DE HOEK Luyckershofke 33 5243 WC Rosmalen telefoon 06.31677474

Blijf op de hoogte

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief