Kinderopvang Rosmalen

Pssst, wist je dat er een nieuwe kinderopvang is bij jou om de hoek in Rosmalen? En wat voor een! Bij kinderdagverblijf Om de Hoek is het echt gezellig. We zijn een gloednieuwe kleinschalige kinderopvang waar jouw kind zich zeker thuis zal voelen. Kom je een keer kijken? 

Kleinschalige kinderopvang Rosmalen

We zeggen niet alleen dat we kleinschalig zijn, dat zijn we ook. Bij ons zijn de lijnen echt kort. We kennen alle kinderen (en hun ouders natuurlijk) en je kunt ons altijd aanschieten voor een vraag. Dat maakt ons flexibel en benaderbaar en het zorgt ervoor dat we echt kunnen meedenken. Eigenschappen die veel ouders prettig vinden, zo hebben we gelukkig gemerkt! 

Kinderopvang zonder wachtlijst

Je hebt ze vast wel gehoord. Ervaringen van andere ouders die te laat waren met het inschrijven van hun kind, waardoor er geen plekje meer vrij was op hun voorkeursdag. Bij ons is dat anders! Vooralsnog hebben we op alle dagen nog plek. Geen zorgen dus als je je kindje nog niet hebt aangemeld. Maak je snel een afspraak voor een rondleiding? We laten je met plezier onze kinderopvang in Rosmalen zien. 

Samen spelen, ontdekken, ontwikkelen en groeien 

Woon je in de Groote Wielen, de Overlaet, Hondsberg of Rosmalen centrum? Dan vind je ons letterlijk om de hoek. Sinds januari 2022 zijn we gevestigd op ons mooie plekje vlakbij Kindcentrum De Ontluiking. We spelen in de gymzaal van de basisschool waar je straks ook mee kunt doen met yoga en muziekles. Elke week komt er iemand voorlezen uit de leukste, grappigste of meest spannende boekjes. We hebben zelfs een speciale bibliotheekruimte! Kindjes vanaf 3 maanden doen hier al aan mee. Ook maken we gebruik van de schoolkeuken. Samen plukken we verse groenten, fruit en kruiden uit onze moestuin en maken we de lekkerste dingen. Kom maar eens proeven. 

Lekker buitenspelen

Kom je snel buitenspelen? We hebben een grote tuin met een waterpomp, glijbaan, zandbak en zelfs een hindernisbaan. Dat is veel buitenspeelplezier. Buitenspelen is niet alleen heel leuk, het is ook heel goed voor je kindje! Goed voor de motoriek, het is gezond en het stimuleert de creativiteit en de cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling van je kleine oogappel. Daarom zijn wij zo blij met onze grote buitenruimte van 500m2. 

Waarom kinderdagverblijf Om de Hoek?

We zetten alle voordelen van ons mooie kinderdagverblijf graag nog even voor je op een rijtje:

  • Kleinschalig
  • Flexibel
  • Directe beschikbaarheid
  • Korte lijnen
  • Grote buitenruimte
KDV om de Hoek
KDV om de Hoek
KDV om de Hoek
KDV om de Hoek

Rondleiding aanvragen

Als je je gegevens invult dan bellen of mailen wij je terug binnen 1 werkdag.

Rondleiding aanvragen

Als je je gegevens invult dan bellen of mailen wij je terug binnen 1 werkdag.