Kinderopvang Den Bosch

Op onze nieuwe kinderopvang in Den Bosch is het fijn spelen!

Ons moderne pand is volledig nieuw en compleet naar onze wens ingericht. Denk aan een frisse, nieuwe uitstraling en duurzame energievoorzieningen. Wij zijn op de toekomst voorbereid! 

Binnen is het heerlijk spelen, eten en slapen. Samen boekjes lezen, spelletjes doen, knutselen en dan… lekker naar buiten! Onze locatie ligt in een groene omgeving en we hebben een grote tuin. Als het even kan brengen we de dag lekker buiten door, waar we samen de natuur ontdekken. In alle vrijheid, rust en ruimte kan je kindje zich lekker uitleven in onze, speciaal voor jonge kinderen, ingerichte tuin. En we hebben nog meer leuke dingen op het programma staan! Zo gaan we peutergymmen in de naastgelegen turnhal en gaan we regelmatig een kijkje nemen bij onze buren van de dierenkliniek. De kinderen kunnen lekker vrij bewegen en leren over verschillende soorten huisdieren. Mooie aanvullingen op ons diverse programma!

Ben je al nieuwsgierig naar onze kinderopvang in Den Bosch?

Kleinschalige kinderopvang Den Bosch

Op zoek naar de warmte en gezelligheid van thuis? Dan is een kleinschalige kinderopvang in Den Bosch wat je zoekt! Op onze kleinschalige locatie kunnen we maximaal drie groepen kwijt. We kennen alle kindjes (en hun ouders) en vinden het belangrijk dat ze zich fijn en veilig voelen bij ons. Dat doen we door een huiselijke sfeer te creëren waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn! Het voordeel van een kleinschalige kinderopvang in Den Bosch is ook dat er, in overleg, veel mogelijk is bij ons. 

Kinderopvang Den Bosch zonder wachtlijst

We zijn nog in de opstartfase en hebben volop plek voor nieuwe kindjes! De opening van onze kinderopvang in Den Bosch zonder wachtlijst staat gepland voor maart/april 2024. Ben je zwanger, ga je verhuizen of ben je op zoek naar een fijne nieuwe plek voor je kindje? Je bent van harte welkom!

Hierom kies je voor kinderdagverblijf Om de Hoek:

We zetten alle voordelen van ons mooie kinderdagverblijf graag nog even voor je op een rijtje:

  • We kennen alle kindjes en hun ouders.
  • Flexibel, in overleg is er veel mogelijk bij ons!
  • Directe beschikbaarheid, er is geen wachtlijst.
  • Korte lijnen, heb je ons nodig? Dan zijn we makkelijk bereikbaar.
  • Modern pand met grote buitenruimte,
  • Eigen karakter door de kleinschaligheid van de organisatie. 

KDV om de Hoek Den Bosch
KDV om de Hoek Den Bosch
KDV om de Hoek Den Bosch
KDV om de Hoek Den Bosch

Rondleiding aanvragen

Als je je gegevens invult dan bellen of mailen wij je terug binnen 1 werkdag.

Rondleiding aanvragen

Als je je gegevens invult dan bellen of mailen wij je terug binnen 1 werkdag.