Categories: BlogBy Published On: oktober 11th, 2023
Categories: Blog

By Matthijs Verkuil

Delen mag

Professioneel Getraind Personeel

Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Ze zijn getraind in kinder EHBO voor kinderen en weten hoe ze moeten handelen in noodsituaties. Daarnaast zijn alle medewerkers BHV getraind. We zorgen ervoor dat er altijd voldoende personeel aanwezig is om adequaat toezicht te houden.

Gezonde en Veilige Omgeving

Onze locaties zijn zorgvuldig ontworpen om een veilige omgeving te bieden voor kinderen van alle leeftijden. We houden rekening met veiligheidsmaatregelen zoals de afwezigheid van scherpe hoeken, kindveilige stopcontacten en beveiligde deuren.Ook de buitenruimtes zijn afgezet voor buitenwegen. Er is meer dan genoeg speelruimte voor de kinderen!

Noodplannen en Oefeningen

We hebben uitgebreide noodplannen en voeren regelmatig oefeningen uit om ervoor te zorgen dat zowel medewerkers als kinderen weten wat ze moeten doen in geval van een noodsituatie. Alle medewerkers zijn BHV getraind en weten wat ze moeten doen in een noodsituatie.

Communicatie met Ouders

We houden open communicatielijnen met ouders. We delen belangrijke informatie over de gezondheid en veiligheid van hun kinderen en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Bij Kinderdagverblijf Om de Hoek doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je kind in een veilige en zorgzame omgeving kan groeien en spelen. We zijn trots op onze inzet voor veiligheid en welzijn, omdat we weten dat jouw gemoedsrust van het grootste belang is. Samen zorgen we voor een veilige en gelukkige tijd voor je kleintje.

Blijf op de hoogte

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief